Securifid inspirerade för framtiden - Securifid

Securifid inspirerade för framtiden

I början av december deltog Securifid i Digitala Varningsgruppen första möte. Under mötet genomfördes tre inspirationsföreläsningar på temat identitetsstöld och befogenhetsbrott och Securifid hade den stora förmånen att hålla i en av dem.

Digitala Varningsgruppen är en neutral privat-offentlig samverkansgrupp bestående av myndigheter, företag och organisationer som gemensamt varnar allmänheten och mindre företag kring pågående digitala brott och brottsförsök.

Torsdagen den 2 december höll Digital Varningsgruppen sitt första möte för att diskutera ID-stöld och befogenhetsbrott. Securifid agerade inspirationsföreläsare under dagen efter en inbjudan från gruppen.

  • Digitala Varningsgruppen är ett jättespännande forum som känns klockrent för oss på Securifid. Vår tjänst fyller en stor lucka i samhället och jag tror verkligen att vi gav deltagarna många viktiga insikter att ta med sig in i sitt framtida arbete, säger Lisa Hasselgren, VD på Securifid.

Förutom Securifid talade även Polisens bedrägeriexpert Jan Olsson samt Johanna Sahlman från Bolagsverket. Syfte var att lära känna varandra och hitta nya vägar att arbeta framåt. Ett viktigt möte med stor påverkan på Sveriges säkerhet!

Mer information om Digitala Varningsgruppen hittar du här.

Skaffa appen